fbpx

Mandat Presiden

Jamal Mohd Amin

Presiden UNITI ASIA GROUP

JAMAL MOHD AMIN (Presiden UNITI Asia Group) merupakan kelulusan dari Kejuruteraan Geoteknik MSc, Universiti Michigan, Ann Arbor Amerika Syarikat. Beliau mempunyai pengalaman lebih dari 20 tahun sebagai ahli perniagaan industri. Sebagai Setiausaha Kehormat Dewan Perniagaan Melayu Malaysia Putrajaya (DPMM) sejak 2013 hingga 2016, beliau telah banyak memberi sumbangan kepada masyarakat.

Beliau juga mempunyai pengalaman dalam sektor pendidikan tinggi swasta selain menjadi usahawan versatil yang sentiasa menjana idea bisnes yang baru.

Beliau meneruskan warisan Kolej UNITI Sdn Bhd dan pengasas Kumpulan UNITI Asia dalam konteks untuk meneroka peluang sebagai ahli perniagaan di Institusi Pendidikan, Pembangunan Harta & Pembinaan, Perundingan, Latihan dan Perkhidmatan terutama pada penyusunan semula sektor perniagaan dengan menentukan konsep KEMAHIRAN lebih penting daripada teknologi.

 


"Mesej daripada Presiden"

Assalamualaikum w.b.t

Alhamdulillah, Terlebih dahulu saya memanjatkan kesyukuran ke hadrat Allah SWT kerana dengan limpah rahmat dan izin-Nya,dapat saya memberi sepatah dua kata untuk portal Kolej UNITI Port Dickson.

Saya, bagi pihak Kumpulan Pendidikan UNITI ingin mengucapkan tahniah kepada semua pelajar yang kini berjaya mengikuti pengajian mereka di Kolej UNITI.

Anda harus bangga dan berterima kasih atas kemasukan anda di Kolej UNITI, sebuah kolej yang menekankan penciptaan sikap atau personaliti yang mengagumkan dan berdaya saing di peringkat global.

Pelajar yang dihormati,

Di samping kejayaan anda dalam bidang akademik, anda juga mesti menjadi pelajar yang sentiasa matang, berfikir di luar kotak dan menilai semua pandangan dan pemikiran pelbagai sumber selaras dengan slogan yang Berpengetahuan, Etika, dan Benar.Falsafah Pendidikan adalah kekuatan kuat kita yang akan memenuhi tuntutan pasaran.

Saya, bagi pihak UNITI Asia Group, ingin mengucapkan tahniah kepada anda semua sekali lagi dan marilah kita berjuang dalam bidang pengetahuan dan berusaha untuk kejayaan!

 

“Salam Mahasiswa Peneraju Ummah”dari saya.

Terima Kasih.

 Jamal Bin Mohd Amin

Presiden Kolej UNITI Port Dickson

 

pendidikan terbaik anda bermula di sini!

Datang Dan Sertai Kami

© 2013, All rights reserved.

Setup Menus in Admin Panel

X