Contact for queries :

Keusahawanan pelajar Kolej UNITI terus bergerak ke hadapan.
.
Semalam seramai 30 orang pelajar dari kursus Diploma Pengurusan Industri Halal Semester 5 Group C Kolej UNITI telah mengadakan Program Corporate Social Responsibility (CSR) dengan menyertai keusahawanan Kolej UNITI. CSR ini diadakan bagi mencari dana program khidmat sosial sebanyak RM 800 untuk kelas mereka. Oleh itu, pihak UNITI Farm bersetuju untuk membantu dengan memberi peluang pekerjaan di plot cili plkn.
.
Pelajar telah ditunjuk ajar cara memindahkan plot batu bata di ladang Uniti Farm Kolej UNITI. Seterusnya menyusun & mengemburkan polibag & pemasangan water drip.
.
📌PENDAFTARAN Bagi Sesi April 2021 DIBUKA SEKARANG!!!!!
Boleh terus isi borang di sini:
📌Info segera: 06 6020303
Kami sedia bantu adik-adik.
11/04/2021

0 responses on "PROGRAM CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY BERSAMA PELAJAR DIPLOMA PENGURUSAN INDUSTRI HALAL SEMESTER 5"

Leave a Message

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *