HUBUNGI KAMI UNTUK MAKLUMAT LANJUT :
     

mandat presiden

Jamal Mohd Amin

Presiden UNITI Asia

JAMAL MOHD AMIN (The President of UNITI Asia Group) Beliau merupakan lulusan daripada Kejuruteraan Geoteknik MSc, Universiti Michigan, Ann Arbor Amerika Syarikat. Selama lebih dari 20 tahun berpengalaman dalam bidang perniagaan kepada masyarakat serta pernah berkhidmat sebagai Setiausaha Kehormat Dewan Perniagaan Melayu Malaysia Putrajaya (DPMM) sejak tahun 2013 hingga 2016. Presiden juga mempunyai pengalaman selama lebih dari 20 tahun dalam sektor pendidikan tinggi swasta yang dibangunkan menuju ke arah kolej keusahawanan.

Beliau meneruskan legasi Kolej UNITI Sdn Bhd dan mengasaskan Kumpulan UNITI Asia dalam konteks untuk meneroka peluang dalam Pembangunan Perniagaan, Pendidikan, Pembangunan Hartanah & Pembinaan, Perundingan, Latihan dan Perkhidmatan terutamanya dalam penyusunan semulasektor perniagaan dengan menentukan konsep kemahiran adalah lebih penting daripada teknologi.Pengetahuan komersial mengenai kebijaksanaan kemudiannya digunakan oleh Kolej Universiti termasuk penyelidikan berterusan


"Mesej Dari presiden"

Assalamualaikum w.b.t

Segala puji bagi Allah, selawat kepada Nabi Muhammad S.A.W,

Saya, bagi pihak Kumpulan Pendidikan UNITI ingin mengucapkan tahniah kepada semua pelajar yang telah berjaya mengikuti pengajian mereka di UNITI

Anda harus berbangga dan bersyukur kerana berpeluang sambung belajar di Kolej UNITI, sebuah kolej yang menekankan pembangunan atitud yang lebih baik, berketrampilan dan berdaya saing di peringkat global.

Pelajar yang dikasihi,

Selain kejayaan anda dalam bidang akademik, anda juga haruslah menjadi pelajar yang sentiasa matang, berfikir di luar kotak dan menilai semua pandangan dan pemikiran daripada pelbagai sumber selaras dengan slogan yang Berpengetahuan, Etika, dan Benar. Falsafah Pendidikan adalah kekuatan untuk kita agar sentiasa bersedia memenuhi tuntutan pasaran.

Saya, bagi pihak Kumpulan UNITI Asia, ingin mengucapkan tahniah kepada anda sekali lagi dan marilah kita berjuang dalam menuntut ilmu pengetahuan dan sentiasa berusaha untuk berjaya!

"Salam Mahasiswa Untuk Ummah" daripada saya

Terima Kasih

YOUR EXCELLENT PARTNER

Jamal Mohd Amin

pendidikan terbaik anda bermula di sini!

Datang Dan Sertai Kami

ms_MYMalay
en_USEnglish ms_MYMalay
X