Contact for queries :
     

perkhidmatan pelajar

Kami peduli!


Perkhidmatan kaunseling

Perkhidmatan kaunseling di UNITI adalah perkhidmatan percuma, sulit dan profesional yang tersedia kepada semua pelajar dalam sesi individu dan berkumpulan.Kaunselor sedia membantu anda mengenai sebarang isu yang membimbangkan dalam persekitaran yang santai dan tidak pertimbangan.Pelajar membawa pelbagai kebimbangan dan kebimbangan termasuk kesukaran kajian, homesickness, kelakuan ketagihan, dan sebagainya.Sesetengah boleh Diisih dalam satu sesi, sementara yang lain memerlukan sesi kaunseling lagi.


Majlis Perwakilan Pelajar

Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) Menjaga kebajikan semua pelajar dalam UNITI dan menganjurkan pelbagai jenis aktiviti dalam menggalakkan kesedaran sosial dan interaksi di kalangan pelajar.Majlis ini juga menyediakan satu cara komunikasi di antara pelajar dengan pentadbiran mengenai isu yang berkaitan dengan keadaan hidup dan pembelajaran.MPM terdiri daripada Majlis utama dan sembilan orang Exco.

 


Yuran & bantuan kewangan

Kami sentiasa bekerjasama dengan agensi dan rakan industri yang berkaitan dalam menawarkan bantuan kewangan kepada pelajar berkenaan.

Baca lebih lanjut…


UNITI Entrepreneurship & Employment Centre (UEEC)

UNITI Entrepreneuship & Employment Center ( UEEC ) adalah satu inisiatif yang dibangunkan oleh Kolej UNITI untuk kebaikan pelajar dan graduan.Terdapat dua objektif;

  • Peluang menjana pendapatan di seluruh Kolej UNITI oleh
    melibatkan diri dengan program Persijilan keusahawanan
  • Sebagai pusat kerjaya graduan

Baca lebih lanjut…

pendidikan terbaik anda bermula di sini!

Datang Dan Sertai Kami

ms_MYMalay
en_USEnglish ms_MYMalay
X